Hirdetés

Ezt a Jobbik keményen megkapta!

2018.02.13. 12:09

Ezt a Jobbik keményen megkapta!
A Jobbik elnöksége (Fotó: mti)

A szélsőközép vezérszónoka olvasott be a pártnak.

Hirdetés

Puzsér Róbert kritikus, a Hír TV-n futó Sznobjektív című "szókimondó igazságshow" házigazdája a Facebookon fejezte ki csalódottságát a Jobbikkal kapcsolatban.

Mély fájdalommal tudatom a Jobbik Magyarországért Mozgalom tisztelőivel, szimpatizánsaival és ellendrukkereivel, hogy a párt egyetlen politikusa sem hajlandó vállalni a részvételt a Sznobjektívnek a nemzetiradikalizmus tíz fő bűnét feldolgozó adásában.

Az ország népének bizalmát kérik, képviselői és miniszteri pozíciókért sorakoznak, de felelősséget nem vállalnak: eszükben sincs szembesülni és elszámolni a múltjukkal. Lehet a kormánypárti médiafölényre, a demokráciadeficitre vagy a plakáttörvényre mutogatva sírni-ríni, de akkor az a minimum, hogy megtisztelik tévénézők tízezreit azzal, hogy leülnek eléjük, továbbá megtisztelik a demokratikus versenyt azzal, hogy két vizslával előadott cukiskodás között olykor érdemi vitára is vállalkoznak.

Röpke nyomorúság ez abban a gyászmenetben, ahol az elmúlt huszonnyolc év politikusai vonulnak fel, de azért érdemes egy percre megállni, és konstatálni, hogy a sujtásos bombert öltönyre cserélő jobbikos fiúk sem óhajtanak más médiaviszonyokat, mint a Fidesz vagy az MSZP: amelyik pillanatot uralni tudják, azzal televarrják a hirdetési piacot, amelyiket esetleg nem, az lehetőleg ne is kerüljön nyilvánosságra! A szabad sajtó és a demokráca újabb szomorú pillanata ez

- írta a publicista.

Puzsér RóbertJobbik

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés