Hirdetés

Tettlegességig fajultak az indulatok az LMP-nél

Borsodihír, MTI

2018.04.14. 15:28

Tettlegességig fajultak az indulatok az LMP-nél
Hadházy Ákos (jobbra) fotója Ungár Péterrel (balra), a Magyar Nemzet lehetséges vevőjével és Kukorelly Endre íróval, az LMP volt politikusával

Hadházy Ákost megpróbálta megütni az egyik országgyűlési képviselő.

Hirdetés

Sallai R. Benedek (LMP) országgyűlési képviselő szombaton, a párt egy visszalépett képviselő-jelöltjének etikai bizottsági meghallgatásán nekitámadt Hadházy Ákos társelnöknek.

Az Indexnek több szemtanú megerősített az összetűzést, „de hozzátették, hogy azért nem arról van szó, hogy a két politikus összeverekedett volna”. Hadházy Ákos a hírportálnak azt mondta, hogy éppen ő beszélt, amikor Sallai R. Benedek hirtelen nekirontott, meg akarta ütni, de többen lefogták, de még így is sikerült a székével együtt fellöknie őt.

Hadházy Ákos a Facebook-oldalán azt írta, „bár nem örülök neki, sajnos meg kell erősítenie a sajtóban megjelent hírek egy részét”. – Sallai Titkár Úr ma rendkívül méltatlanul és helytelenül viselkedett velem szemben. A Fidesz évek óta csepegteti, újabban dézsából önti a gyűlölet mérgét a közéletbe. Ha ezt sikerül semlegesíteni, legyőzhetőek. Ha nem, akkor végleg ők győztek – közölte.

Az országgyűlési választási kampány idején etikai vizsgálat indult az LMP-ben Hadházy Ákos ellen a párton belül, mert a párt vezető testületeinek határozatai ellenére tárgyalt az MSZP-Párbeszéd szövetséggel az együttműködésről, visszalépésekről. A társelnök hétfőn a 24.hu-nak nyilatkozva azt mondta, hogy Schiffer András és Sallai R. Benedek sokmilliós perrel fenyegette azokat az LMP-s jelölteket, akik visszalépnek az esélyesebb ellenzékiek javára. Schiffer András volt LMP-társelnök úgy reagált, hogy ő nem fenyegetett senkit perrel, és saját maga miatt még soha nem is indított pert, most viszont ezt fontolgatja Hadházy Ákossal szemben.

LMPHadházy Ákos

Hirdetés

Hozzászólás

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti

    Hirdetés