Hirdetés
Hirdetés

Egy menyasszonyt kellett menteni Budapesten

| 2019. 07. 24. | 12:14:00
Nem mindennapi eset 40 perccel a házasságkötés előtt.
Egy menyasszonyt kellett menteni Budapesten
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Különleges segítségnyújtásról számolt be Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat: múlt szombaton zokogva hívta a mentőket saját esküvőjére egy fővárosi menyasszony. A nőnél 40 perccel a boldogító igen kimondása előtt allergiás panaszok léptek fel. A helyszínre mentőtiszti kocsit küldtek.

A fátylat felhajtva sokat látott bajtársaink szemöldöke is megemelkedett, az ismert ételallergia ugyanis nemcsak légzési nehézséget, nagy kiterjedésű, jól látható bőrelváltozásokat is okozott a fiatal nő arcán és karjain. Az emelt szintű ellátásnak köszönhetően a tünetek jelentősen enyhültek, de nem szűntek meg. Közben érdekes alkudozás vette kezdetét, hisz bajtársaink további kórházi ellátást tartottak szükségesnek, a megkönnyebbülten szipogó menyecske viszont férjhez szeretett volna menni

– írják.

A fiatal pár végül rövidített szertartáson fogadott egymásnak örök hűséget, miközben két mentő az első sorból vigyázta a menyasszonyt, akit a házasságkötést követően (immár férje kíséretében) kórházba szállítottak.

Hirdetés
Hirdetés