Hirdetés
Hirdetés

Tízmillió forinttal támogatja az ALDI az online tanulást

| 2020. 04. 06. | 18:32:00
Elsősorban rászorulók kaptak eszközöket.
Tízmillió forinttal támogatja az ALDI az online tanulást
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Az áruházlánc mintegy tízmillió forint értékben adományozott számítógépet hazai általános iskolák, középiskolák és diákotthonok részére az online tanulás támogatása céljából.

Az ALDI Magyarország számára kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, valamint, hogy szolidaritást vállaljon mindazokkal a tanárokkal, diákokkal és szülőkkel, akik a koronavírus járvány ideje alatt különösen nehéz helyzetbe kerültek. A vállalat legújabb karitatív akciója keretében országosan 80 új laptopot juttatott el mintegy 40 oktatási intézménynek a távoktatás lehetőségének biztosítása céljából. Ezzel a kezdeményezéssel az ALDI elsősorban azoknak az intézményeknek és családoknak szeretne segítséget nyújtani, ahol nem állnak rendelkezésre a digitális tanuláshoz elengedhetetlen infokommunikációs eszközök. A kampány során meghatározó szempont volt, hogy a lehető legtöbb megyében és a lehető leggyorsabban jusson el a segítség az oktatási intézményeknek.

A számítógépek Microsoft Office előfizetéssel, modern audio-vizuális technológiával, beépített magasfelbontású webkamerával és mikrofonnal rendelkeznek, melyeknek köszönhetően a diákok otthonról is könnyedén hozzáférhetnek a tananyaghoz és be tudnak csatlakozni a digitális órákra.

Hirdetés
Hirdetés