Mekk Elekhez riasztották a mentőt - még időben

Cívishír

2020.09.14. 17:25

Mekk Elekhez riasztották a mentőt - még időben

Nagy szerencséje volt.

Hirdetés

Kis híján az életébe került egy burkolónak az a villanyszerelési bemutató, amit nem gondolt át eléggé. Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán osztotta meg a napokban Zuglóban történteket. Tanulságos - egyszersmind rávilágít az égető szakemberhiányra is.

Feltehetően nem gondolta végig, ezért markolta meg a vezetéket az a botcsinálta villanyszerelő, akihez a mentők segítségét kérték a hétvégén egy zuglói lakásfelújításnál - írták.

Az ezermester úgy szerette volna szemléltetni, hogy már áram sincs a szétvert lakásban, hogy teljes tenyerével megmarkolta a villanyóra alatti, feszültség alatt levő vezetékköteget.

Ez akár az életébe is kerülhetett volna de szerencsére a tulajdonos szemtanúja volt a hatásosra sikerült bemutatónak és azonnal lekapcsolta a biztosítékokat.

A nő tárcsázta a segélykérőt, ami után a mentők percek alatt helyszínre értek, és gyors ellátást követően, stabil állapotban szállíthatták kórházba a 60 év körüli szakit, aki elmondta nekik, maga sem érti, hogyan véthetett ilyen szarvashibát.

A mentők hozzátették:
"miután a mentőben bajtársainkkal újragondolta az eseményeket, megígérte, ezentúl nem vállal villanyszerelést a burkolás mellé. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!"

Országos Mentőszolgálat

Szóljon hozzá!

Hirdetés