Szájer elismerte. Ő a brüsszeli szexbotrányban érintett magyar politikus

index.hu

2020.12.01. 15:58

Szájer elismerte. Ő a brüsszeli szexbotrányban érintett magyar politikus
Szerinte házibuli volt, kábítószert nem fogyaszott

A hivatalos honlapjára feltöltött szöveg azonban utóbb eltűnt.

Hirdetés

Hirdetés

Közleményben reagált Szájer József (Fidesz-KDNP) azokra a sajtóinformációkra, amelyek arról számoltak be, hogy egy – azóta már lemondott – magyar európai parlamenti képviselő is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a rendőrség oszlatott fel - írja az index.hu.

Sajtóhírek szerint a politikus állítólag az ereszen keresztül próbált menekülni.

A fideszes politikus azt írta:

A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.

A közlemény időközben eltűnt Szájer József oldaláról, az index.hu-nak azonban még előtte sikerült képernyőfotót készítenie róla.

Szájer József

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés