Fotók a lakásról, ahol az orgián Szájer József is részt vett

Blikk.hu

2020.12.02. 09:47

Fotók a lakásról, ahol az orgián Szájer József is részt vett
Innen távozott pókemberként Szájer - a fotót a blikk.hu közölte (Fotó: Marc Baerts)

A vendéglátó - bevallása szerint - nem is ismerte a fideszes politikust.

Hirdetés

Belga kollégáitól kapott fotókat közöl a blikk.hu december 2-án arról az elhíresült brüsszeli lakásról, amit - mint írják - "Szájer József utoljára az ablakon keresztül látott".

Fekete pókhálók, izzó szemű koponyák és falra festett ördögvillák fogadták Szájer Józsefet péntek este, amikor belépett a fiatal doktori hallgató, David Manzheley (29) első emeleti lakásába. A rózsaszínű szívecskék, pamlagok és egy földre terített matrac utalt arra, hogy a rendezvény sokkal inkább volt szexparti, mint megkésett Halloween-buli.

A házigazda, aki bevallása szerint nem ismerte Szájert

Szájer nem volt meghívva az orgiára, amely véget vetett a rendszerváltás kezdete óta tartó politikai pályafutásának. David, a házigazda saját bevallása szerint nem ismerte őt korábban. Eredetileg csak 10 vendéget hívott meg a korlátozások miatt, kérve, csak olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen, hogy nagyobb biztonságban legyenek. Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a barátaikat is. A bulit Szájer sem akarta kihagyni.

A rendőrség kopogtatás nélkül törte ránk az ajtót – mesélte David a belga HLN hírcsatorna riporterének, aki a megjelenés előtt a Blikkel is megosztotta a hallottakat. – Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket.

Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

David egy percig sem leplezte, hogy a vendégek egy szexpartira jöttek. Számos nemzet tagjai voltak a vendégek között, mert – mint mondta – a közösség igen kiterjedt. Azt azonban tagadta, hogy drogot is fogyasztottak volna.

Csak iszogattunk, mint egy kávézóban, és persze, közben a vendégek egymással szexeltek - mondta a vendéglátó. 

A rendőröket a szomszédok hívták ki, mert a bulizók túl hangosan mulattak. Amikor este fél 10 körül betörték az ajtót,

Szájer József pontosan tudhatta, milyen következményekkel jár, ha mint „keresztény-konzervatív” politikus lebukik.

Míg a rendőrök a sokadalom többi tagjával voltak elfoglalva, a képviselő kimászott az ablakon, majd – az ereszcsatornába kapaszkodva – leereszkedett az utcára.

A ház, ahol az orgiát tartották


Akár meg is úszhatta volna a kalandot, ám meglátta őt egy járókelő, aki szólt a rendőröknek. Szájer keze erősen vérzett, mert a menekülés közben felsértette. A hátizsákjában a rendőrök drogot találtak, bár Szájer a közleményében azt írta, nem tudja, hogyan kerülhetett oda.

Maga a házigazda nem látta a fideszes pókember szédítő mutatványát.

Mivel iratok nem voltak nála, a rendőrök hazafuvarozták Szájert, hogy igazolni tudja magát a lakásán a diplomata-útlevelével.

Szájer József

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés