Dúró Dóra este 8 után futott, 30 ezer forintra büntették

2021.02.09. 08:19

Dúró Dóra este 8 után futott, 30 ezer forintra büntették
Duró Dóra (Fotó: magánarchívum/Facebook)

Úgy gondolja, ha kutyát sétáltatni lehet késő este, akkor talán kisgyermekes szülőként futni is.

Hirdetés

Hirdetés

Rendőrségi eljárás indult a Mi Hazánk elnökhelyettese, Dúró Dóra ellen, amiért a politikusnő saját magát feljelentette az értelmetlennek vélt lezárások ellen. A határozat meg is született: a politikust 30 ezer forintra büntették. Erről kedden reggel számolt be a közösségi oldalán.

Észszerűtlen, hogy futni sem mehet a szülő, miután lefektette gyermekeit, ezért szándékosan megszegtem a kijárási tilalmat este 8 óra után, lakóhelyem egy km-es körzetében futottam. Négy gyermekem van, a munkaidőmön kívül igyekszem minél többet velük lenni: délutánonként együtt tanulunk, játszunk, különórákra visszük őket, vacsorázunk, mesélünk, és lefekszenek. Mire végzek a velük kapcsolatos teendőkkel, bizony bőven nyolc óra után járunk, így csak ilyenkor tudok például sportolni is. Ha kutyát sétáltatni lehet késő este, akkor talán kisgyermekes szülőként futni is. Jelentkezzen, akinek veszélyeztettem az egészségét!

- érvelt a Mi Hazánk parlamenti képviselője, aki azért lehet megbüntetni, mert már korábban lemondott a mentelmi jogáról.

Dúró DóraMi Hazánk Mozgalomkijárási korlátozás

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés