Hirdetés
Hirdetés

Hazatért Hornyák Marcell! Megvan a Diósgyőr első igazolása!

| 2021. 05. 27. | 14:52:00
A gólerős csatár nyíregyházi kitérő után tért vissza Miskolcra.
Hazatért Hornyák Marcell! Megvan a Diósgyőr első igazolása!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A tokaji Hornyák Marcell a diósgyőri utánpótlásban nevelkedett (kétszer játszott az első csapatban is a Ligakupában), első nyári igazolásként nyírségi kitérőt követően tér vissza Diósgyőrbe. Az előző három és fél évben átlagban minden második bajnokin betalált az ellenfelek kapujába.

Hihetetlenül nagy öröm számomra, hogy újra a DVTK játékosa lehetek, hiszen mindenki tudja, hogy diósgyőri nevelésű labdarúgó vagyok. Amikor meghallottam, hogy a DVTK ismét le szeretne igazolni, alig hittem el. Most viszont, hogy itt vagyok a csodálatos DVTK-stadionban, és látom a DVTK-edzőközpontot, egyre inkább tudatosul bennem, hogy mi történik velem. Természetesen mindent meg fogok tenni a klubért, hogy minél hamarabb visszatérjünk az első osztályba

- nyilatkozta Hornyák Marcell, akinek a leigazolása kapcsán Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója elmondta: a nyári átigazolás politikájuk az egyik fő irányaként olyan játékosokat igazolnak vissza Diósgyőrbe, akik korábban már pályára léptek a DVTK címeres mezében, vagy a régió szülötteként tudják, mit jelent ezt a mezt viselni.

Hirdetés
Hirdetés