Üdvözli a kormány, hogy szavazhatunk az „agresszív LMBTQ-propagandáról”

MTI

2021.07.30. 16:31

Üdvözli a kormány, hogy szavazhatunk az „agresszív LMBTQ-propagandáról”
A 26. Budapest Pride résztvevői vonulnak a Fővám téren 2021. július 24-én (Fotó: mti)

Hitelesítették a kormány gyermekek védelméről szóló népszavazási kezdeményezését.

Hirdetés

Hirdetés

Miután a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) pénteken hitelesítette a kormány gyermekek védelméről szóló népszavazási kezdeményezését, így Európában elsőként a magyar embereknek lehetősége lesz állást foglalni a "kiskorú gyermekeket célzó agresszív LMBTQ szexuális propaganda" ügyében - emelte ki a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) pénteken az MTI-hez eljuttatott közleményében. Azt írták:

"a nemzetközi, brüsszeli és hazai balliberális szervezetek és az egész Soros-hálózat intenzív támadást indítottak Magyarország ellen az elmúlt hetekben, amiért ezt a kérdést napirendre vette". A magyar kormány álláspontja szerint azonban a kiskorú gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülők joga, abba a "különféle LMBTQ szervezeteknek és aktivistáknak nincs joga beavatkozni"

A kormány öt fontos kérdésben szeretné kikérni a magyar emberek véleményét. Ilyen kérdések a szülői hozzájárulás nélküli folytatott szexuális propaganda az óvodákban, iskolákban, és a nemi átalakító kezelések népszerűsítése és elérhetősége a gyermekek számára - ismertette közleményében a KTK.

népszavazásLMBTQ

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés