Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem sikerült a Diósgyőrnek győzelemmel zárni a stadiont

| 2016. 10. 29. | 21:28:00
Veszítettek, de fergeteges volt a hangulat.
Nem sikerült a Diósgyőrnek győzelemmel zárni a stadiont
Hirdetés
Hirdetés

A címvédő Ferencváros 3-2-re nyert a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában, szombaton.

Nagyszerű stadionbúcsúztatónak volt szemtanúja a telt háznyi közönség a Diósgyőri Stadionban. Az OTP Bank Liga 14. fordulójában lövés nélkül szerzett vezetést egy öngóllal a vendégcsapat, amit egy megpattanó labda után dupláztak meg. Egy szép támadást követően még az első félidőben szépített a DVTK Novothny Soma révén. A második játékrészben Nono nagyszerű lövésével sikerült egyenlíteni, azonban az FTC egy szöglet után megszerezte a - mint később kiderült - győztes gólt.

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 2-3 (1-2)
Miskolc, Diósgyőri Stadion 8052 néző. Játékvezető: Szabó Zsolt (ifj. Tóth Vencel, Georgiou Theodoros; Szőts Gergely, Molnár Attila).
DVTK: Rados - LÁzár, Lipták, Jagodinskis - Vela, Dausvili, Elek, Nemes - Bognár I., Nono - Novothny. Vezetőedző: Horváth Ferenc.
FTC: Dibusz - Dilaver, Nalepa, PintérÁ., Ramirez - Hajnal, Gera Z., Nagy D. - Lovrencsics, Djuricsin, Busai.  Vezetőedző: Thomas Doll
Csere: Lovrencsics helyett Vladan a 63., Nagy D. helyett Radó a 70., Nono helyett Nikházi a 74., Dausvili helyett Bacsa és Hajnal helyett Hüsing a 81. percben.
Sárga lap: Vela a 33., Ramirez az 55., Nemes a 89., Lipták a 90+2. percben.
Gólszerző: Jagodinskis (0-1, öngól) a 20., Busai (0-2) a 30., Novothny (1-2) a 42., Nono (2-2) az 58., Nalepa (2-3) a 65 percben.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés