Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem volt minek örülni csütörtökön Felcsúton

| 2017. 08. 25. | 00:54:00
Meg Székesfehérváron. Az ország kirakatcsapata is búcsúzott a nemzetközi porondtól.
Nem volt minek örülni csütörtökön Felcsúton
Hirdetés
Hirdetés

 A Videoton az idegenben elért gól nélküli döntetlen után Felcsúton 4-0-ra kikapott a szerb Partizan Beogradtól a labdarúgó Európa Liga-selejtező negyedik fordulójának csütörtöki visszavágóján, így nem jutott a sorozat csoportkörébe.

A székesfehérváriak búcsújával a magyar csapatok immár sorozatban ötödik éve nem jutottak egyik európai kupasorozat főtáblájára, azaz csoportkörébe sem.

Fehérvári szempontból hidegzuhannyal indult a mérkőzés, mert egy gyors szerb ellentámadás végén Tawamba lőtt gólt. Lazovics kétszer is válaszolhatott volna, majd Henty ziccerben lőtt kapu mellé. A kihagyott helyzetek megbosszulták magukat, ugyanis a félidő közepén növelte előnyét a Partizan: Soumah volt eredményes. A továbbjutás kérdése már ekkor eldőlni látszott, de a szerbek újabb találatukkal a 35. percben biztossá tették csoportkörbe jutásukat.

Fordulást követően Juhász kiállítása tovább rontotta a Videoton helyzetét, amely tíz emberrel is próbált támadni. A Partizan emberelőnyben kedvére alakította ki a helyzeteket, amelyek közül Djurdjevic értékesített egyet, megadva ezzel a kegyelemdöfést a székesfehérváriaknak. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés