Hirdetés

Feladták magukat a körözött fradisták

police.hu

2017.11.15. 19:33

Feladták magukat a körözött fradisták
Valahogy így kezdődött

Jelentkeztek a rendőrségen.

Hirdetés

Önként feladta magát az a négy Fradi-drukker, akik ellen a rendőrség elfogatóparancsot adott ki a Groupama Arénában, a Ferencváros-DVSC bajnoki labdarúgó-mérkőzés szünetében történt verekedéssel összefüggésben - írja a police.hu.

A portál felidézi: a Budapesti Rendőr-főkapitányság összesen 20 személyt gyanúsít az ügyben.

A nyomozás súlyos testi sértés és csoportosan, nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt indult azt követően, hogy a Groupama Arénában ismeretlen tettesek bántalmaztak két szurkolót, akik közül az egyik súlyos, a másik könnyű sérülést szenvedett.

A nyomozók a bántalmazással összefüggésben két férfit 2017. november 5-én gyanúsítottként hallgattak ki, és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra. A két férfival szemben a bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

A bevezetett nyomozati cselekmények és adatgyűjtések eredményeként a rendőrök további 18 – a verekedésben részt vevő – szurkolót azonosítottak be, akik közül 14 embert 2017. november 14-én az esti órákban elfogtak, előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki. 

A gyanúsítottak közül a nyomozók összesen 10 személyt őrizetbe vettek és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásukra. 

ferencvárosrendőrségszurkoló

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti