Hirdetés

Már piros-fehérben a DVTK-stadion!

dvtk.eu

2017.11.07. 08:22

Már piros-fehérben a DVTK-stadion!
Fotók: dvtk.eu

Alakulnak a lelátók.

Hirdetés

Az új diósgyőri stadion déli oldali lelátójára november 6-án elkezdték beszerelni a székeket – írja a csapat honlapja. A Market Építő Zrt. szakemberei ezzel a stadionrekonstrukció egyik leglátványosabb részéhez fogtak hozzá: a csapat színeit viselő ülőalkalmatosságok szívderítő látványt nyújtanak a szurkolóknak.

A gyepszőnyeg már túl van az első nyírásokon, a stadion modern világítótestei közül egyre több a helyére kerül, valamint az első, stadiont burkoló külső borítást is felhelyezték a szakemberek.

Ilyen lesz

A stadion 14 798 darab vandálbiztos, felhajtható ülőhellyel felszerelt, fedett lelátójú, az UEFA IV. előírásoknak megfelelő, nemzetközi találkozók megrendezésére is alkalmas létesítmény lesz. 

A lelátó vasbeton szerkezetből készül, a nézőteret összesen 18 helyen tudják a nézők megközelíteni. A lelátók alatt szurkolói büfék és mosdók kapnak helyet. A város felőli északi, rövid oldal földszintes épületében lesznek a pénztárak, a söröző, az ajándékbolt és a múzeum.

A labdarúgó pálya alulról fűthető, vízelvezetését alácsövezéssel oldják meg, a füvet pedig egyebek között automata locsoló-berendezéssel tartják karban. A pályát műfüves sáv veszi körül, ahol nézőtéri menekülő lépcsők, akadálymentes nézőtéri pódiumok épülnek, itt lesznek a cserepadok, illetve itt közlekedhetnek a karbantartó és a rendezvényeket kiszolgáló járművek.

DVTKDiósgyőrstadionstadionépítés

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés

Ez is érdekelheti