Hirdetés
Hirdetés

Komoly védővel erősít a Diósgyőr

| 2017. 12. 08. | 12:40:00
Már csak az orvosi vizsgálat van hátra.
Komoly védővel erősít a Diósgyőr
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Megszületett a megállapodás Dušan Brković és a DVTK között, amennyiben a kiváló szerb védő megfelel az orvosi vizsgálaton, akkor a DVTK játékosa lesz - írja a dvtk.eu.

A portál felidézi, hogy a 28 esztendős középhátvéd korábbi pályafutása során hazáján kívül játszott Izraelben, illetve a korosztályos válogatottakban magára húzhatta a nemzeti mezt.

De nem ismeretlen a magyar labdarúgó közegben sem, hiszen 2013 és 2017 között a DVSC labdarúgójaként bajnoki címet is nyert a hajdúságiakkal, szerepelt a Bajnokok Ligája-selejtezőn és az Európa Liga-selejtezőkön is. A szerb védő 94 bajnoki mérkőzésen ötször volt eredményes a Debrecen színeiben. 2017 nyarán hagyta el a cívisvárost úgy, hogy a 2016/2017-es év legjobbjának választották meg a DVSC szurkolói.

Távozása után a lett FC Riga labdarúgója lett.

Dušan Brković jó szellemű játékos, akiről korábban is tudtuk, hogy kiváló képességekkel rendelkezik, nem véletlenül számított húzóembernek a debreceni bajnokcsapatban is. A szerdai két edzésen elégedetten láttuk, milyen állapotban van három héttel a lett bajnokság befejezését követően, egy komoly felkészülést követően biztosan erőssége lesz a DVTK-nak

- nyilatkozta a portálnak Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója.

Hirdetés
Hirdetés