Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Diósgyőr zsinórban tizenharmadik alkalommal maradt nyeretlen idegenben

| 2018. 08. 25. | 23:37:00
Most legalább nem kapott ki.
A Diósgyőr zsinórban tizenharmadik alkalommal maradt nyeretlen idegenben
Hirdetés
Hirdetés

Megszerezte második pontját a labdarúgó OTP Bank Ligában a Kisvárda azzal, hogy szombaton hazai pályán döntetlent játszott a Diósgyőrrel a hatodik fordulóban. Az újonc csapat egy hete története első élvonalbeli góljával az első pontját gyűjtötte be, most pedig a másodikkal a másodikat.

A vendég DVTK sorozatban a 13. idegenbeli bajnoki mérkőzésén maradt nyeretlen.

Jó iramban, kisvárdai fölénnyel kezdődött a mérkőzés. A hazai csapat már az ellenfél térfelén letámadott és többször eljutott kapura lövésig. Mintegy húsz perc elteltével ugyan visszavett az iramból, de a szórványos diósgyőri támadásokat így is magabiztosan szűrte meg. Végig fölényben futballozott a hazai csapat, ez azonban nem járt azzal, hogy sok nagy helyzetet dolgozott volna ki, több távoli lövése ugyanakkor veszélyes volt. A hajrában viszont váratlanul vezetést szerzett a DVTK: egy bal oldali szöglet után a lecsorgó labdát Mihajlovic az öt és felesről, középről passzolta a hazai kapuba.

A második félidő elején a Kisvárda büntetőből egyenlített, Karan húzta földre a mezénél fogva Horváthot, a tizenegyest Vári higgadtan a bal alsó sarokba lőtte. Ezután ismét lendületbe jött a hazai együttes, amely végig sokkal aktívabban játszott, mint a DVTK. A vendégcsapat alig jutott el a kisvárdaiak tizenhatosáig, miközben a hazaiak többször is közel álltak a gólszerzéshez és ezzel első élvonalbeli győzelmük kiharcolásához, ami azonban végül nem jött össze nekik.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés