Hirdetés

A kiesőjelölt ellen is pontokat bukott a Diósgyőr

2018.12.08. 19:05

A kiesőjelölt ellen is pontokat bukott a Diósgyőr
(Fotó: dvtk.eu)

A miskolciak legalább nem kaptak ki. Már az is valami....

Hirdetés

A házigazda Diósgyőr 1-1-es döntetlent játszott szombaton a második félidő nagy részében emberhátrányban futballozó, újonc Kisvárdával az OTP Bank Liga 17. fordulójában, a kiesés ellen küzdő csapatok találkozóján. A DVTK sorozatban negyedik bajnokiján szerzett pontot, s továbbra is egy ponttal előzi meg a már kieső helyen álló Kisvárdát.

Mindkét csapat lendületesen kezdte a találkozót, majd miután a Diósgyőr egy szerencsés, megpattanó szabadrúgásgóllal vezetéshez jutott, átvette az irányítást a Kisvárda. A vendégek türelmesen támadtak, s miután hatástalanítottak egy-két hazai kontrát, sikerült egyenlíteniük.

A szünet után nem sokkal, a törlesztő Lukjancsuk kiállítása miatt emberhátrányba került a Kisvárda, amely ezt követően jobbára csak a védekezésre összpontosított. Ahogy teltek a percek, egyre nyomasztóbbá vált a DVTK labdabirtoklási fölénye, de a hazai játékosok nem tudták átjátszani a fegyelmezett vendégvédelmet. A hajrában aztán mindkét oldalon akadtak veszélyes helyzetek, végül azonban maradt a döntetlen.

OTP Bank Liga, 17. forduló:
Diósgyőri VTK-Kisvárda Master Good 1-1 (1-1)
Diósgyőr, 2513 néző, v.: Berke
Diósgyőri VTK: Bukrán - Brkovic, Karan (Tóth B., 85.), Tamás M. - Sesztakov, Szabó B. (Mihajlovic, 57.), Márkvárt, Tajti, Juhar - Hasani - Vernes (Bacsa, 73.)
Kisvárda: Felipe - Lukjancsuk, Beriosz, Ene, Priotic - Karaszjuk, Ilic (Izing, 90.), Lucas, Sassá (Gosztonyi, 74.) - Milevszkij (Melnyik, 55.), Horváth Z.
Gólszerzők: Juhar (14.), illetve Sassá (32.)
Sárga lap: Brkovic (43.), Vernes (49.), illetve Ene (2.), Lucas (38.)
Kiállítva: Lukjancsuk (51.) 
DiósgyőrKisvárda

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés