Hirdetés
Hirdetés

Felállt a padlóról a Diósgyőr!

| 2019. 03. 09. | 20:03:00
A miskolciak a két nagy pofon után végre nyerni tudtak.
Felállt a padlóról a Diósgyőr!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A kiesés ellen küzdő csapatok mérkőzésén a Diósgyőri VTK 1-0-ra legyőzte a 93. percben büntetőt hibázó vendég Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 24. fordulójában. A házigazdák, akik október vége óta veretlenek otthon a bajnokságban, pontszámban beérték riválisukat a tabellán, egyben elkerültek a kiesőzónából.

 A mérkőzés elején a hazaiak irányítottak, sokkal többet birtokolták a labdát, s bár igazán nagy helyzetük nem alakult ki, átlövésből veszélyeztették a kaput. A félidő második felében aztán "felébredt" a Puskás Akadémia - amely kétszer is kénytelen volt cserélni sérülés miatt -, ekkor már inkább a diósgyőri térfélen folyt a játék, gól azonban nem született.

 A szünet után mindkét oldalon voltak lehetőségek, majd miután vezetést szerzett, a házigazda átengedte a területet a vendégcsapatnak, s elsősorban kontrákból próbálta növelni előnyét. A Puskás Akadémia kapufáig eljutott ugyan, kétszer is, majd a 93. percben még büntetőt is rúghatott, de egyenlítenie nem sikerült.

Hirdetés
Hirdetés