A lilák verve jók! Hajrá, Diósgyőr!

2019.08.10. 08:55

A lilák verve jók! Hajrá, Diósgyőr!
Fernando Fernandez (Fotó. dvtk.eu)

Miskolciak, irány a diósgyőri aréna!

Hirdetés

Az OTP Bank Liga 2. fordulójában ismét hazai pályán játszik a DVTK. Szombaton 19:30-tól az Újpest lesz az ellenfél (tv: M4 Sport, online stream: m4sport.hu).

A legutóbbi egymás elleni felkészülési mérkőzést követően nem is mondhatok mást, mint hogy egy rendkívül nehéz mérkőzésre számítok. A két csapat kiválóan ismeri egymást, a heti munka során felhasználtuk az előző bajnokság zárófordulójában és a nyári felkészülési mérkőzésen szerzett tapasztalatokat, de az Újpest-PAFC mérkőzésen látottakat is. Biztos vagyok benne, hogy egy teljesen más mérkőzés következik, az előszezonban is nyerni akartunk, de akkor sokkal inkább a megfelelő terhelésre került a hangsúly, szombaton viszont a három pont megszerzése a legfontosabb

- mondta Fernando Fernandez a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón. A tréner nem győzte hangsúlyozni, hogy a közönség támogatása milyen fontos összetevője a DVTK teljesítményének. Boldog, hogy a szurkolók már a rajton melléjük álltak, és biztos benne, hogy szombaton este még többen és még nagyobb hangerővel szurkolnak majd.

A DVTK legújabbkori történelme során 8 alkalommal verte hazai pályán az Újpestet (2011 és 2017 között sorozatban 7 alkalommal), és mindössze 2 vereséget szenvedett. Emlékezetes marad a legtuóbbi bajnokság utolsó fordulójában a DVTK számára a bennmaradás, a vendégeknek pedig az EL-selejtezőben indulás lehetősége volt a tét. A miskolciak nem bízták a véletlenre az ügyet, és sima 3-0-ra nyertek.

A 2. forduló programja
2019. augusztus 10., szombat
17:00 Kaposvári Rákóczi FC - Mezőkövesd Zsóry (tv: M4 Sport)
19:30 Diósgyőri VTK - Újpest FC (tv: M4 Sport)
2019. augusztus 11., vasárnap
18:00 Paksi FC - Budapest Honvéd FC
18:00 Debreceni VSC - Kisvárda Master Good
18:00 Puskás Akadémia FC - MOL Fehérvár FC  (tv: M4 Sport)

 

DVTKDiósgyőr

Szóljon hozzá!

Hirdetés