Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Mezőkövesd: kettőből kettő

| 2019. 08. 10. | 21:57:00
Győzelemmel tér haza a borsodi csapat Kaposvárról.
Mezőkövesd: kettőből kettő
Hirdetés
Hirdetés

A Mezőkövesd második mérkőzését is megnyerte a labdarúgó OTP Bank Liga 2019/20-as szezonjában: Kuttor Attila együttese azt követően, hogy a múlt héten a Zalaegerszeget győzte le, augusztus 10-én az élvonal másik újonca, a Kaposvár felett diadalmaskodott.

Az első félidőben a vendégek jelentős mezőnyfölényben futballoztak, szinte teljesen beszorították a vendéglátókat, akik egy-egy beadásban vagy gyors kontratámadásban bízhattak. Előbbiből a találkozó elején be is talált a Kaposvár, amely több mint öt év után játszott újra hazai pályán élvonalbeli mérkőzést, de a Mezőkövesd gyorsan egyenlített. Igaz, Pogacsics óriási kapushibája kellett a gólhoz. Támadásban maradt a vendégcsapat, és a félidő derekán Cseri gyönyörű egyéni megoldásával – a támadó három védőn cselezte át magát nagyszerűen, mielőtt a sarokba gurított – megfordította a találkozót.

A szünet után gyorsan eldönthette volna a mérkőzést Kuttor Attila csapata, de a helyzetek kimaradtak. A folytatásban is a mezőkövesdiek akarata érvényesült, csak rajtuk múlt, hogy nem lett nagyobb a különbség, a Kaposvár a kapura teljesen veszélytelenül játszotta végig a második félidőt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés