Magyar-szlovák: Dzsudzsák fontos kéréssel fordult a szurkolókhoz

2019.09.09. 12:04

Magyar-szlovák: Dzsudzsák fontos kéréssel fordult a szurkolókhoz
Dzsudzsák Balázs (Fotó: mlsz.hu)

Semmmi pirotechnika és rasszzizmus - így a csapatkapitány.

Hirdetés

Kiemelt kockázatú az esti magyar-szlovák Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés, ezért fokozott rendőri jelenlét lesz a Groupama Aréna közelében, a nézők esernyőt ne vigyenek magukkal, viszont a személyazonosító igazolványukat ne felejtsék otthon - mondta Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője. Hozzátette: esernyőket nem lehet bevinni a stadionba, mert egyrészt balesetveszélyes, leginkább viszont azért, mert a lelátóról a szurkolók csak korlátozottan látnák a pályát.

Dzsudzsák Balázs csapatkapitány arra kéri a szurkolókat, hogy rendesen viselkedjenek.

Nagyon bízunk benne, hogy piró és rasszista rigmusok nélkül zajlik majd le a szlovákok elleni mérkőzés, mert ezekért az UEFA egész biztosan súlyos büntetést adna, márpedig nagyon fontos mindannyiunknak, hogy az Azerbajdzsán elleni meccsen is telt ház és a szokásos fantasztikus hangulat lehessen a Groupama Arénában. Emellett az lenne a legjobb, ha mindenki végig minket biztatna, mert ez adja a legnagyobb pluszt a csapatnak

- fogalmazott Dzsudzsák Balázs.

 A magyar-szlovák rangadó hétfőn 20.45-kor kezdődik a Groupama Arénában. A magyarok holtversenyben vezetik a csoportot a horvátokkal, őket három pont lemaradással a szlovákok és a walesiek követik, Azerbajdzsán pont nélkül sereghajtó. Az ötösből az első kettő jut ki a részben magyar rendezésű Eb-re, Budapesten három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt rendeznek.

Európa-bajnokság, Németország, Olaszországmagyar válogatott

Szóljon hozzá!

Hirdetés