Hirdetés
Hirdetés

Csalódás! Elverték a Diósgyőrt

| 2019. 12. 01. | 09:55:00
A miskolciak kiegyenlített meccsen kaptak ki.
Csalódás! Elverték a Diósgyőrt
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A MOL Fehérvár FC a régi-új vezetőedző Joan Carillo irányításával 3-1-re legyőzte a házigazda Diósgyőr csapatát a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A DVTK sorozatban három veretlenül megvívott hazai bajnoki után szenvedett ismét vereséget, a székesfehérvári együttes pedig megőrizte idegenbeli veretlenségét az élvonalban.

Mozgalmas első félidőt láthatott a diósgyőri arénába kilátogató csaknem 4000 néző: a vezetést a vendégek szerezték meg nagyon hamar, de a kiegyenlített küzdelmet hozó játékrész hajrájához érkezve egy fehérvári védelmi hiba és Bacsa harcossága nyomán megérdemelten egyenlített a DVTK. Alig telt el azonban néhány perc, újra a Fehérvárnál volt az előny, Kovács István remek egyéni megmozdulásának eredményeként.

A szünetre tehát egygólos vendégvezetéssel vonultak a felek, fordulás után pedig folytatódott a kiegyenlített játék. Gólszerzési lehetőség mindkét csapat előtt adódott, ám a következő találatig egészen a hajráig kellett várnia a közönségnek, de a gól nem a hazai szurkolók örömére esett: Nikolov egy szép támadás után öt perccel a rendes játékidő vége előtt gyakorlatilag eldöntötte az összecsapást. Joan Carillo így négy év után győzelemmel tért vissza a Fehérvár kispadjára.

Hirdetés
Hirdetés