Koronavírus: zárt kapuk között játsszák a bolgár-magyart

2020.03.09. 17:31

Koronavírus: zárt kapuk között játsszák a bolgár-magyart
A szófiai nemzeti stadion

A magyaroknak nyerni kell.

Hirdetés

Az MLSZ hivatalos tájékoztatást kapott a bolgár szövetségtől, melynek értelmében, a jelenlegi helyzet szerint zárt kapus lesz a Bulgária-Magyarország mérkőzés március 26-án.

A Bolgár Egészségügyi Minisztérium vasárnapi rendeletének értelmében – más intézkedések mellett – meghatározatlan ideig minden sporteseményt zárt kapuk mögött kell megrendezni az országban. Ezen döntés hatálya alá esik a március 26-i Bulgária-Magyarország válogatott labdarúgó-mérkőzés is. Az intézkedés visszavonásig érvényes, így a mérkőzés időpontjáig az illetékes minisztérium bármikor megváltoztathatja vagy visszavonhatja azt.

A 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokság pótselejtezőjét 2020 márciusában játsszák le. A pótselejtező dönt arról az utolsó négy csapatról, amelyek a 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokságra kijutnak. A magyar válogatottnak előbb idegenben Bulgáriát, majd hazai pályán az Izland-Románia győztesét kellene vernie az EB-részvételért.

A Magyar Labdarúgó Szövetség folyamatosan egyeztet a Bolgár Labdarúgó-szövetséggel a kialakult helyzetről és változás esetén azonnal tájékoztatjuk a szurkolókat a fejleményekről. A válogatott és stábja az eredeti terveknek megfelelően folytatja a felkészülés, az utazás, az ott tartózkodás és a mérkőzés előkészítését, szervezését - írja az mlsz.hu.

Európa-bajnokságválogatott

Szóljon hozzá!

Hirdetés