Az Újpest skalpját is begyűjtötte Feczkó Tamás együttese

MTI

2020.03.07. 19:13

Az Újpest skalpját is begyűjtötte Feczkó Tamás együttese
A portugál Rui Pedro két gólban is benne volt

Rui Pedróék magabiztosan hozták a meccset.

Hirdetés

A Diósgyőr 2-1-re legyőzte a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában március 7-én. A borsodi együttes ezzel sorozatban negyedik bajnoki mérkőzésén maradt veretlen.

A vendégek harmatos védekezése nyomán nagyon hamar megszerezte a vezetést a Diósgyőr, amely az első félidőben többet birtokolta a labdát és veszélyesebben is futballozott. Az Újpest valamivel több mint 30 perc után mutatott először életjelet, de igazán komoly helyzetet a szünetig nem tudott kialakítani.

Fordulás után előbb a fővárosiak szereztek egy gólt, melyet les miatt érvénytelenített a játékvezető, azután viszont egy hazai szabadrúgás-kombinációnál az újpestiek ismét bizonytalanul védekeztek, és megkapták második góljukat. A folytatásban egy újabb leshelyzetből elért gólt szerzett a lila-fehér együttes, amely az utolsó percekre emberhátrányba került, igaz, a szépítésre még így is futotta az erejéből.

OTP Bank Liga, 24. forduló:
Diósgyőri VTK–Újpest FC 2-1 (1-0)
Diósgyőr, 8376 néző, v: Erdős
Gólszerző: Ivanovszki (7.), Rui Pedro (59.), illetve Novothny (92.)
Kiállítva: Balázs (88.)
Sárga lap: Onovo (58.), Novothny (79.), Csongvai (89.)
DVTK: Danilovic – Sesztakov, Polgár, Brkovic, Vági – Márkvárt (Adukor, 84.), Rui Pedro (Molnár, 71.), Iszlai – Hasani, Ivanovszki (Tabakovic, 50.), Kiss T.
Újpest: Pajovic – Balázs, Litauszki, Risztevszki, Burekovic (Heris, 41.) – Onovo, Csongvai – Calcan (Simon, 66.), Perosevic (Koszta, 66.), Nwobodo – Novothny
labdarúgásDVTKUTE

Szóljon hozzá!

Hirdetés