Hirdetés
Hirdetés

Szerb középcsatárt igazolt a DVTK

| 2020. 07. 13. | 17:15:00
Stefan Dražić most örömet szerezne a miskolci közönségnek.
Szerb középcsatárt igazolt a DVTK
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hegedűs János és Gheorghe Grozav után harmadikként Magyarországon is jól ismert szerb középcsatárt igazolt a DVTK. Stefan Dražić korábban 14 gólt lőtt és 6 gólpasszt adott az NB I.-ben a Mezőkövesd színeiben. A támadó csütörtökön új társaival kezdi meg a felkészülést, írja a DVTK honlapja.

Örömmel tértem vissza Magyarországra, és örülök, hogy a DVTK labdarúgója lettem. Másfél év mezőkövesdi szereplés után elmondhatom, jól ismerem az országot, a magyar labdarúgást, és tudom milyen körülmények, milyen ellenfelek várnak rám. A csapatból Molnár Gáborral és Iszlai Bencével játszottam együtt, de ellenfélként a többiek zömével is találkoztam már, ők sem ismeretlenek. A DVTK Stadion nyitómeccsén az én gólom miatt szomorkodott rengeteg szurkoló, de mostantól minden erőmmel azon dolgozok, hogy minél jobb eredményt érjen el a csapat, és jó hangulat uralkodjon ebben a csodálatos létesítményben

- nyilatkozta Stefan Dražić, aki az Obrenovac 1905 utánpótlásában kezdte a labdarúgást, majd két évig a Crvena zvezda utánpótlásában nevelkedett. A felnőttek között már 16 esztendősen bemutatkozott a Radnički Obrenovac első csapatában éppen a Crvena zvezda ellen. A csapat a következő évet a másodosztályban kezdte, de Stefan Dražić 13 góljának köszönhetően egyből visszajutottak az élvonalba. 2016 nyarán a Voždovac labdarúgója lett, ahonnan egy évvel később Belgium felé vette az irányt. A KV Mechelen színeiben góllal mutatkozott be, télen mégis Mezőkövesdre igazolt. Már tavasszal is megmutatta képességeit, de igazi húzóember a 2017/2018-as idényben lett, amikor 31 mérkőzésen 11 gólt szerzett. Ezek közül a diósgyőri szurkolók számára legfájdalmasabb a DVTK Stadion nyitómeccsének hajrájában lőtt gól. Múlt nyáron a kék-sárgák értékesítették a játékjogát, és Elek Ákos egykori klubjába, a Changchun Yataiba igazolt.

Hirdetés
Hirdetés