Hirdetés
Hirdetés

Tiszteletlenséggel és sportszerűtlenséggel vádolják a miskolciakat

| 2020. 08. 02. | 09:56:00
Feczkó Tamás megindokolta.
Tiszteletlenséggel és sportszerűtlenséggel vádolják a miskolciakat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A korábbi megegyezés ellenére a DVTK lemondta a jövő szombaton 11 órára tervezett bajnoki főpróbát, amelyet a két csapat Üllőn játszott volna. A borsodi együttes így aznap - noha elsőként a Budafoki MTE-vel kötött le mérkőzést - csak a Paksi FC ellen lép pályára.

Ellenfél nélkül maradt klubunk sajnálattal értesült arról, hogy egy olyan nagy múltú, komoly tradíciókkal rendelkező egyesületnél, mint a DVTK, sportszerűtlen, felelőtlen és a tiszteletet nélkülöző döntés születhetett

- kommentálta az esetet a budafoki egylet a honlapján.

,,Mindenekelőtt szeretnék elnézést kérni a budafokiaktól, de több olyan körülmény is közbeszólt, amit nem tudtunk előre tervezni. Mi is voltunk már hasonló helyzetben, ezért ilyenkor az a tisztességes eljárás, hogy ezt közel két héttel előre jelezzük az ellenfelünk felé is, akiknek így volt idejük új csapatot keresni. Jelenleg négy játékosunk, Joachim Adukor, Dejan Karan, Makrai Gábor és Rui Pedro is sérüléssel bajlódik, valamint bár a három új érkezőnk mellé tervezünk további igazolást is, egyelőre a sérültek miatt most nem tudunk egymás után két mérkőzésen megfelelő minőségben pályára lépni. Az Újpest elleni találkozó eredetileg a mi kérésünkre 2X60 perc lett volna, de hasonló okok miatt ezt is le kellett rövidítenünk 2X45 perce."

- érvelt Feczkó Tamás, a DVTK mestere.

Hirdetés
Hirdetés