Hirdetés
Hirdetés

Csalódás! Elvitte a három pontot Miskolcról a Paks

| 2020. 10. 03. | 23:34:00
A vendégek a végén szerezték a győzelmet érő gólt.
Csalódás! Elvitte a három pontot Miskolcról a Paks
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Paksi FC 2-1-re nyert a Diósgyőr otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szombati játéknapján. A vendégcsapat, amely a két gólját az első és a második félidő ráadásában szerezte, a nyolcadik helyre lépett előre, a hazai együttes pedig jelenleg a 11. az élvonal tabelláján.

Szervezettebben és veszélyesebben játszott a mérkőzés elején a Paks, letámadta ellenfelét, ezzel többször hibára késztette a Diósgyőrt. A hazai csapat a játékrész feléhez közeledve már fel tudta vinni a labdát, és több lövési kísérlete is volt. Kiegyenlítetté vált a játék, sőt a játékrész hajrájában viszonylag sok időt tartózkodott a vendégek kapuja előtt a DVTK, a vezetést mégis az utolsó percekre ismét felpörgő paksiak szerezték meg a ráadáspercben.  

A pihenő után szabadrúgásból gyorsan egyenlített a Diósgyőr, amely aktívan kezdte a második félidőt. Élénk iramú volt ez a játékrész, mindkét csapat úgy érezte, hogy meg tudja szerezni a győzelmet érő gólt. Sok helyzet ezzel együtt nem adódott, de a Paks egy szöglet utáni ellentámadásnál a 90. percben nagy gólszerzési lehetőséget hagyott ki, a védést követő szögletből pedig betalált. Ezzel begyűjtötte a három pontot az összességében kiegyenlített mérkőzésen.

Hirdetés
Hirdetés