Hirdetés
Hirdetés

Kínos vereséget szenvedett a Mezőkövesd

| 2020. 10. 03. | 21:06:00
A Kisvárda végig jobb volt ellenfelénél.
Kínos vereséget szenvedett a Mezőkövesd
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Kisvárda 2-1-re nyert a Mezőkövesd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának október 3-i játéknapján. A vendégek idénybeli negyedik idegenbeli meccsükön a harmadik sikerüket aratták. 

A mérkőzés előtt köszöntötték a hazaiak válogatott középpályását, Cseri Tamást, aki századszor lépett pályára az élvonalban. A mezőkövesdi ünneplés azonban nem tartott sokáig, egy hatalmas védelmi hiba után ugyanis gyorsan vezetést szerzett a Kisvárda, amely a folytatásban is lendületben maradt, és a házigazdák zavarodottságát kihasználva már a 14. percre kétgólos előnybe került. Kuttor Attila vezetőedző a történtek hatására a 18. percben kapust cserélt, és a Rjabenko helyére beállt Szappanosnak is bőven akadt dolga. A kövesdieket többször csak a kapufa vagy a szerencse mentette meg az újabb góltól, miközben ők szinte alig jelentettek veszélyt a kapura.

A második félidőt jobban kezdték a hazaiak, de a lendületük nem tartott sokáig, a folytatásban pedig leginkább a mezőnyben folyt a játék. A kisvárdaiak a hajrában átadták a területet vendéglátóiknak, akik azonban veszélyes helyzeteket továbbra sem tudtak kialakítani, s bár egy öngóllal szépítettek, összességében megérdemelten szenvedtek vereséget.

Hirdetés
Hirdetés