Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírbe hozták Szoboszlait a Real Madriddal

| 2020. 11. 13. | 12:51:00
Az AS szerint német csapat áll a legközelebb a magyar tehetség megszerzéséhez.
Hírbe hozták Szoboszlait a Real Madriddal
Hirdetés
Hirdetés

A madridi AS sportnapilap szerint a Real Madrid is figyeli Szoboszlai Dominik, a Red Bull Salzburg és a magyar válogatott kiválóságának játékát. A november 13-i lap azt írja, a királyiak szeretnének fiatalítani, ezért a 20 éves támadó középpályás teljesítményét is követik – szemlézte a Nemzeti Sport. 

A Transfermarkt által 25 millió euró értékűre becsült Szoboszlai győztes gólt szerzett az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőn, s az RB Leipzig, az Arsenal és az AC Milan is szeretné megszerezni. A bal oldali középpályásnak 2022-ig élő szerződése van a Bajnokok Ligája-csoportkörében szereplő Salzburggal.

A cikkben az áll, a Leipzig áll a legközelebb a magyar tehetség átigazolásához.

Az AS figyelemre méltónak találja, hogy Szoboszlai a BL-ben gólt lőtt az Atlético Madrid stadionjában is. 
A 2020-ban története 34. spanyol bajnoki címét szerző Real Madrid 2021 nyarán jelentősen átalakítja a keretét, írja a napilap. A cikkíró úgy találgat, a spanyol válogatott Isco is távozhat, az ő helyére érkezhet Szoboszlai Dominik (a jelenleg gyenge formában futballozó Iscót várhatóan 30 millió euróért kívánják eladni a fővárosiak).

A Real edzője, Zinedine Zidane is rajta tartja a szemét a Salzburgon, a francia mester Sadio Manét és Dayot Upamecanót is szerette volna már leigazolni (mindketten az oszták klubban futottak be). Nem beszélve a norvég Erling Braut Hålandról, aki szintén salzburgi nevelés, és elsőszámú célpontja a rekord BL- és BEK-győzelmet (13) birtokló Királyi Gárdának.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés