Szalai Ádám megindító beszédet mondott Izland legyőzése előtt

borsodihir.hu

2020.12.22. 21:26

Szalai Ádám megindító beszédet mondott Izland legyőzése előtt

Ezt látnia kell! +Videó

Hirdetés

Hirdetés

A Magyar Labdarúgó-szövetség „Legszebb ajándék” címmel kétrészes kisfilmmel készült a szurkolóknak, amely a válogatott Izland elleni Eb-kvalifikációjának színfalai mögé enged bepillantást. A meccsnapi készülődés legfontosabb pillanatai, Szalai Ádám megindító csapatkapitányi beszéde, a félidőben történtek és a mérkőzés legfontosabb pillanatai alkotják a filmet, melynek végére az is kiderül, ki nevezte az Eb-kvalifikációt a legszebb ajándéknak. 

„Ide akartunk eljutni, és itt vagyunk. Itt van a meccsladbánk ma. Nyolc óra után mindenki otthon ül. Ott vannak azok, akik az egészségügyben dolgoznak, emberek veszítik el a munkájukat a ku**a járvány miatt, 2020 miatt, emberek kevesebb fizetést kapnak emiatt a ku**a járvány miatt 2020-ban. Valaki azt mondja, 2020, mindenki erre gondol. 

Mi itt 90, vagy 120 perc alatt ezt az évet meg tudjuk változtatni!

Ez ne legyen nyomás, ez ne legyen semmi, ez egy dolog. Ez egy lehetőség, és egy öröm, hogy 120 perc alatt olyan munkája van mindenkinek, hogy ezt az egész évet meg tudjuk változtatni. Ezt az egész évet! A 14 millió magyar, aki ott ül a tévé előtt ezt a meccset várta. Ma nincs olyan ember, aki elfárad, nincs olyan, aki párharcot veszít, nincs olyan, aki leszegi a fejét, ma csak azt akarom látni, hogy mi vagyunk a gladiátorok! Bármi történik, bármi történik is, nincs fáradtság és aki a padról beáll, eldönti a mérkőzést! Hajrá Magyarország!” – mondta Szalai.

A második rész december 29-én 19 órától lesz megtekinthető.
MagyarországIzlandSzalai Ádám

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés