Fradi-verés után csalódás: diósgyőri zakó Pakson

MTI

2021.01.24. 17:47

Fradi-verés után csalódás: diósgyőri zakó Pakson
Drazic sem volt most elemében (Fotó: mti)

A miskolciak idénybeli 12. vereségüket szenvedték el.

Hirdetés

Hirdetés

A házigazda Paks 2-1-es győzelmet aratott a sereghajtó Diósgyőr felett a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának vasárnapi játéknapján.

Jó iramú, egyúttal kiegyenlített játékot hozott az első félidő. Az első fél órában nem igazán alakultak ki nagy lehetőségek egyik kapu előtt sem, majd a Paks az első valamirevaló helyzetét gólra váltotta. A hazaiak a folytatásban fokozták a tempót, nyomás alá helyezték a vendégek védelmét, s ennek - közvetlenül a szünet előtt - meg is lett az eredménye, az előnyük megduplázódott.

A második játékrészben is inkább a házigazda irányított, sokáig magabiztosan őrizte előnyét. A védelem első megingását azonban kihasználta a Diósgyőr, a kiugró Drazic buktatásáért megítélt büntetőt Ivanovski értékesítette. A hajrában inkább a paksi térfélen folyt a játék, de az utolsó percekre kijöttek a szorításból a hazaiak, több gól pedig már esett.

A Tolna megyei csapat az őszt három vereséggel zárta, így most megszakította rossz sorozatát, a vendégek pedig a címvédő és listavezető Ferencváros hétközi, bravúros legyőzése után idénybeli 12. vereségüket szenvedték el.

OTP Bank Liga, 17. forduló:
Paksi FC-Diósgyőri VTK 2-1 (2-0)
Zárt kapuk mögött, v.: Karakó
Paks: Rácz - Osváth (Bognár D., 89.), Lorentz, Böde, Szabó J., Bertus - Haraszti (Kulcsár, a szünetben) Papp, Bognár I., (Szakály, 65.) - Hahn (Ádám, 65.), Sajbán (Nagy R., a szünetben)
Diósgyőri VTK: Antal - Grgic, Milovic, Hegedűs J. (Marin, 72.), Soldo - Hasani (Ivanovski, a szünetben), Márkvárt, Rui Pedro (Suljic, a szünetben), Zivulic (Max, a szünetben), Grozav (Molnár G., 72.) - Drazic
Gólszerzők: Papp (32.), Grozav (45., öngól), illetve Ivanovski (70., 11-esből)
Sárga lap: Sajbán (37.), Osváth (59.), Böde (64.), Rácz (69.), Nagy R. (80.), Lorentz (90.), illetve Zivulic (13.), Max (67.), Milovic (76.)

 

labdarúgásDiósgyőrpaks

Leader3

Szóljon hozzá!

Hirdetés