Hirdetés
Hirdetés

A Mezőkövesd kevés volt a Felcsútnak

| 2021. 04. 05. | 00:44:00
A Mezőkövesd tizenhárom veretlenül megvívott bajnoki után kapott ki ismét.
A Mezőkövesd kevés volt a Felcsútnak
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A bajnokság második helyén álló Puskás Akadémia FC hazai pályán 2-0-ra győzött az egy félidőt emberhátrányban játszó vendég Mezőkövesd Zsóry FC ellen vasárnap, a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának záró mérkőzésén, ezzel tovább növelte előnyét az ezüstéremért folytatott harcban.

A forduló rangadóján a második helyen álló Puskás Akadémia kezdett lendületesebben és Géresi Krisztián távoli lövésével megszerezte a vezetést. A gól okozta sokkból gyorsan ébredt a dobogó legalsó fokáért harcoló Mezőkövesd, amit több ígéretes lehetősége is jelzett. Eközben a hazaiak sem lazítottak, gyors ellentámadásaikban többször benne volt egy újabb találat. A vendégek helyzetén sokat rontott Róbert Pillár szünet előtti kiállítása, aki a tőle labdát szerző és ezzel gólhelyzetbe kerülő Géresit buktatta utolsó emberként.

A fordulást követően a várt felcsúti dominancia helyett inkább az emberhátrányban lévő vendégeknél volt többet a labda, bár komoly veszélyt nem jelentettek a hazai kapura. A Mezőkövesd a hajrához közeledve fokozta a nyomást, de nem sikerült gólt elérnie. Az utolsó pillanatokban pedig az addig nagyon kényelmesen játszó Puskás Akadémia növelte előnyét, Alexandru Baluta állította be a végeredményt.

Hirdetés
Hirdetés