Hirdetés
Hirdetés

A Debrecennel veretlenül bajnok Kondás Elemér a DVTK új vezetőedzője

| 2021. 05. 25. | 19:23:00
Miskolcon nem ismeretlen a közeg számára.
A Debrecennel veretlenül bajnok Kondás Elemér a DVTK új vezetőedzője
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kondás Elemér személyében hosszú idő után újra borsodi szakember irányítja vezetőedzőként a DVTK labdarúgócsapatát.

Nagyon örülök, hogy a DVTK edzője lehetek, hiszen korábban voltam egy évig a klub labdarúgója, borsodi vagyok, harminc évig éltem a megyében, Miskolc mellett, Szirmabesenyőben nőttem fel, Miskolcon jártam középiskolába is, így egyáltalán nem ismeretlen számomra a város és a közeg

- nyilatkozta Kondás Elemér, a DVTK vezetőedzője a klub honlapjának. A szikszói születésű szakember a DVSC-vel érte el a legnagyobb sikereit edzőként is. 2011-től 2016-ig öt éven át volt a Debreceni VSC vezetőedzője. Irányítása alatt két bajnoki címet (a 2011/2012-es kiírásban veretlenül), egy bronzérmet és két Magyar Kupát nyertek a debreceniek. Összesen 162 bajnoki találkozón vezette a csapatot, ami a legtöbb a DVSC történetében.

2020 júniusában ismét az NB I-től búcsúzó DVSC vezetőedzője lett. Bár a mögöttünk hagyott bajnokságban csapatával magabiztosan vezették az NB II-es tabellát, a biztos feljutó helyen álló debreceniek 2021 februárjában úgy döntöttek, hogy másképpen képzelik el a szakmai munkát, ezért a 24. forduló után felmentették a munkavégzés alól.

Hirdetés
Hirdetés