Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kondás Elemérék belehúztak, a légiósoktól elbúcsúztak Diósgyőrben

| 2021. 06. 14. | 14:31:00
A debreceniek elleni lesz az utolsó edzőmeccs.
Kondás Elemérék belehúztak, a légiósoktól elbúcsúztak Diósgyőrben
Hirdetés
Hirdetés

Kedvezőek az első benyomások, a labdarúgók normálisan állnak a munkához, a körülmények is rendben vannak - mondta a DVTK honlapjának Kondás Elemér vezetőedző, aki kiemelte, hogy a sok új játékos miatt minél hamarabb el akarták kezdeni a közös munkát, de a nyolc hét egybefüggő edzés sok, elsősorban mentálisan fárasztó, ezért két hét munka után egy hét szünet következik, majd a felkészülés célegyenesében öt hét alatt hat edzőmeccsen lépnek pályára.

A felkészülési időszakban szeretek erős ellenféllel játszani, ott jönnek ki a hibák, így lehet felkészülni a bajnokságra. Ilyenkor nem az eredmény a legfontosabb, hanem hogy a labdarúgók felkészüljenek a mérkőzés terhelésre, és gyakoroljuk a taktikát. A DVSC elleni utolsó meccs helyszíne még nincs eldöntve, ez a bajnoki rajt sorsolásától is függ

- mondta Kondás arról, hogy a DVTK négy NB I-es és két másodosztályú csapat ellen játszik júliusban. 

Külföldiek nélkül

Benczés Miklós sportigazgató a keretről elmondta: a külföldiektől megváltak, a távozók szerződését előnyösen bontották fel, semmilyen hátrány nem érte a klubot. Két labdarúgó játékjogát értékesíteni akarják. Gheorghe Grozav leigazolását ugyan az MTK már bejelentette, de még nem köttetet meg az üzlet. A másik Stefan Dražić, aki legközelebb a Mezőkövesdhez áll, de bejelentkezett érte a Kisvárda, a DVSC az Újpest, és határozott lengyel érdeklődés is mutatkozik, jegyezte meg Benczés.

A felkészülés programja

  • 2021. július 3., szombat
    Diósgyőri VTK  - Kisvárda Master Good
  • 2021. július 7., szerda (Telki)
    Békéscsaba 1912 Előre - Diósgyőri VTK
  • 2021. július 10., szombat
    Újpest FC - Diósgyőri VTK
  • 2021. július 14., szerda
    Diósgyőri VTK - FC Košice
  • 2021. július 17., szombat
    Mezőkövesd Zsóry FC - Diósgyőri VTK
  • 2021. július 24., szombat
    Debreceni VSC - Diósgyőri VTK
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés