Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Okos, többdiplomás hátvédet igazolt a Diósgyőr

| 2021. 06. 04. | 16:58:00
Eperjesi Gábor szerint a miskolciak helye az élvonalban van.
Okos, többdiplomás hátvédet igazolt a Diósgyőr
Hirdetés
Hirdetés

Eperjesi Gábor visszatért Diósgyőrbe, adta hírül a miskolci klub honlapja. Eperjesi Gábor egyszer már feljutott a DVTK-val az élvonalba, ezt szeretné megismételni a még mindig csak 27 esztendős jobbhátvéd.

Nagyon örülök neki, hogy visszatértem Diósgyőrbe, hiszen Miskolcon születtem, itt nőttem fel, a DVTK-ban nevelkedtem, és itt lettem NB I.-es labdarúgó. A sors úgy hozta, hogy két és fél évet máshol kellett játszanom, jól éreztem magam Mezőkövesden, de ha őszinte akarok lenni, akkor mindig is visszavágytam, ezért különösen jó érzés, hogy most újra itthon vagyok. Nagy reményekkel vágok neki az új idénynek, a DVTK helye az élvonalban van, ezért a legjobb tudásom szerint fogok játszani, és küzdeni fogok azért, hogy a klub visszajusson az első osztályba

- mondta a dvtk.hu-nak Eperjesi Gábor, akiről érdemes tudni, hogy földtudományi mérnöki  és gépészmérnöki diplomával is rendelkezik, és jelenleg angol nyelven hallgat közgazdaságtant a Műszaki Egyetemen. Megfelelt a minden ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, és a szerződés aláírását követően ő a DVTK ötödik nyári igazolása.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés