Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csalódás! Ismét botlott a DVTK hazai pályán

| 2021. 09. 29. | 21:46:00
Kezd leszakadni a miskolci gárda az esélyesektől.
Csalódás! Ismét botlott a DVTK hazai pályán
Hirdetés
Hirdetés

A labdarúgó NB II. 10. fordulójában az 5. helyezett Diósgyőri VTK a 18. helyen álló III. kerületi TVE-t látta  vendégül, és a békéscsabai "thriller" után a szurkolók joggal várták el, hogy a miskolciak itthon tartják a három pontot. Sajnos csalódniuk kellett.

A 22. percben sikerült megszerezni a vezetést, amikor Németh kapott labdát a jobb oldalon, a 16-os vonala előtt, majd egy lövőcsellel becsapta Fejest, és üresen, 12 méterről, laposan a kapu jobb oldalába gurított (1-0).  A gól után a DVTK egyáltalán nem volt meggyőző, engedte játszani a fővárosi ellenfelet, és ezért nagy árat fizetett. A 37. percben a diósgyőri védelem hathatós közreműködése közepette Rabatin egyenlített ki 14 méterről (1-1).

Szünet után sem látott futballparádét a találkozóra kilátogató kétezer néző, ezért Kondás Elemér a 60. pwrcben hármas cserét hajtott végre. Ez sem használt. A 66. percben óriási ziccert hibázott Rabatin, amikor közelről, hat méterről mellé fejelt. Ez késztette nagyobb erőbedobásra a hazaiakat: Hornyák 15 méteres bombája után a labda a lécet érintve hagyta el a játékteret. Egyébként kiegyenlített játék zajlott a pályán, mindkét gárda győzelemre tört. A végén Könyvesnek volt még egy helyzete, de fölé emelt közelről, így maradt a döntetlen, ami a hazaiak számára egyértelműen csalódás.

 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés