Hirdetés
Hirdetés

Negyvenhat autót kapott támogatójától a DVTK

| 2021. 09. 10. | 16:01:00
Az autók mellett még pénzzel is hozzjáárult a büdzséhez a miskolci cég.
Negyvenhat autót kapott támogatójától a DVTK
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több mint negyven autóval támogatja a piros-fehérek több szakosztályát is a szponzorként Diósgyőrben korábban már megforduló autókereskedés.

Visszatért Diósgyőrbe a Miskolc Autó és a Volkswagen-csoport – jelentették be a felek szerdán. A klub és a cég közös története tíz évvel ezelőtt kezdődött, most pedig az új együttműködésnek köszönhetően tovább íródik. A korábbi évekhez hasonlóan a labdarúgó-szakosztály mellett a kosárlabdázók, a röplabdázók és a jégkorongozók, valamint – az idei évtől – az egyéni sportolók is részesülnek a támogatásból.

Nem csak egy szakosztályt támogatunk, így remélem, hogy hogy segíteni tudunk abban, hogy a DVTK elérje a kitűzött céljait. Ha szeretnénk nagyon szem előtt lenni Borsod-Abaúj-Zemplén megyében és a régióban, akkor a DVTK erre a legjobb választás. Óriási lehetőség számunkra, hogy visszatértünk. Ritka az ilyen partneri viszony

– fogalmazott Papp Zoltán, a VW márkaigazgatója.

Összesen 46 autót adtak át a Diósgyőrnek, de idén minden eddiginél nagyobb támogatásban részesítik a DVTK-t, ennek része az autók száma mellett a támogatói összeg is - közölte Brózsely Gábor, a Miskolc Autó cégvezetője. 

Hirdetés
Hirdetés