Hirdetés
Hirdetés

Két gólt lőtt a DVTK a sereghajtó Tiszakécskének

| 2021. 10. 24. | 17:56:00
Újabb három pont érkezik Diósgyőrbe.
Két gólt lőtt a DVTK a sereghajtó Tiszakécskének
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Merkantil Bank Liga 13. fordulójában Tiszakécskén játszott a DVTK. Jól kezdte a találkozót a csapat, Horváth Zoltán már a 3. percben büntetőt harcolt ki, amit értékesített is. A folytatásban a hazaiak próbáltak egyenlíteni, ők is kiharcoltak egy büntetőt, de értékesíteni nem tudták. A második félidőben is támadtak a hazaiak, de egy nagyszerűen végigvitt gyors ellentámadásból Molnár Gábor fejesével megduplázta előnyét a DVTK. A hajrában még szépítettek a hazaiak, de a DVTK újabb három pontot szerzett.

Tiszakécskei LC-Diósgyőri VTK 1-2 (0-1)

Tiszakécske, 800 néző. Játékvezető: Nazsa Tamás (Csatári Tibor, Tőkés Róbert).
Tiszakécske: Holczer - Vachtler, Csáki, Oláh M., Farkas A., Uzoma - Kovács B., Kiprich D., Heffler N., Erdei - Kalmár. Vezetőedző: Visinka Ede.
DVTK: Póser - Szeles, Hegedűs J. Szatmári - Eperjesi, Oláh B., Zsemlye, Molnár G., Bokros - Horváth Z., Kocsis D. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Csere: Kocsis D. helyett Németh D. a 46., Zsemlye az 51., Heffler N. helyett Pongrácz, Vachtler helyett Galacs és Kiprich D. helyett Pál A. mind az 56., Kalmár helyett Szalay Sz. a 67., Szatmári helyett Bertus a 69., Kovács B. helyett Zádori a 78.,  Horváth Z. helyett Hornyák a 81. percben.
Sárga lap: Kiprich D. a 24., Oláh B. a 73., Póser a 76., Horváth Z. a 76., Csáki (1-2) a 87. percben.
Gólszerző: Horváth Z. (0-1, 11-esből) a 3., Molnár G. (0-2) a 79., Csáki (1-2) a 87. percben.

Hirdetés
Hirdetés