Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Diósgyőr hosszabbított Molnár Gáborral

| 2021. 11. 11. | 16:06:00
Idén a feljutás az elsődleges célunk, nincs kétségem, hogy sikerülni fog - mondta.
A Diósgyőr hosszabbított Molnár Gáborral
Hirdetés
Hirdetés

A labdarúgó NB II-ben szereplő Diósgyőri VTK hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Molnár Gáborral – a klub a kontraktus pontos részleteit nem árulta el, de hosszú távú megállapodásról számolt be.

A miskolci születésű Molnárt 2020 januárjában szerződtette a DVTK a Mezőkövesdtől. A piros-fehérek színeiben az élvonalban 28 mérkőzésen 9 gólt szerzett, míg az NB II-ben eddig 13 találkozón 5-ször talált be, és 5 gólpasszal szolgálta ki társait. Korábban többek között a Puskás Akadémiában is szerepelt a támadó, aki eddig összesen 224 tétmérkőzésen 51-szer volt eredményes és 52 gólpasszt adott.

„Nagyon örülök a szerződéshosszabbításnak, ahogy eddig, úgy ezt követően is megteszek mindent a DVTK sikeréért – idézte a miskolci klub hivatalos oldala Molnár Gábort. – Idén a feljutás az elsődleges célunk, nincs kétségem, hogy sikerülni fog, ezért is írtam alá a hosszú távú szerződést. Jó dolog érezni a szurkolók szeretetét, újabb gólokkal és gólpasszokkal szeretném kifejezni hálámat ezért.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés