Öt győzelem után a Diósgyőr megtorpant

dvtk.hu

2021.11.24. 15:24

Öt győzelem után a Diósgyőr megtorpant
(Fotó: dvtk.hu)

Soroksáron hagyott két pontot a miskolci gárda

Hirdetés

Hirdetés

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában a DVTK Soroksáron játszott, és az első félidőben egy büntetőből esett góllal hátrányba került. A második félidőben teljesen beszorította ellenfelét a DVTK, Hegedűs János góljával sikerült egyenlíteni is. A hajrában sorra záporoztak a lövések a hazai kapura, de a győztes gól nem született meg. A DVTK így öt győztesen megvívott találkozó után vesztett pontot az NB II-ben.

Bank Liga 17. forduló
Soroksár SC - Diósgyőri VTK 1-1 (1-0)
Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep, 250 néző. Játékvezető: Hanyecz Bence (Varga Gábor; Belicza Bence Péter).
Soroksár: Varga Á. - Ternován P., Gengeliczki, Csontos D., Pászka - Gyömbér - Korozmán, Haris, , Hudák M., Lőrinczy,  - Lovrencsics B. Vezetőedző: Lipcsei Péter.
DVTK: Póser - Hegedűs J., Karan, Szatmári Cs. - Eperjesi, Oláh B., Zsemlye, Molnár G., Bokros - Horváth Z., Könyves. Vezetőedző: Kondás Elemér.
Csere: Gengeliczki helyett Valencsik a 37., Zsemlye helyett Kocsis D. és Karan helyett Zsolnai a 46., Haris helyett Katona a 72., Korozmán helyett Kováč A. és Lőrinczy A. helyett Szerető a 80., Könyves helyett Makrai a 82., percben.
Sárga lap: Karan a 38., Eperjesi a 39., Szatmári a 42., Hudák az 51., Gyömbér a 71., Oláh B. a 78., Hegedűs J. a 86. percben.
Gólszerző: Lőrinczy (1-0, 11-esből) a 42., Hegedűs J. (1-1) a 76., percben.
DVTKNB II.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés