Hirdetés
Hirdetés

Megérkezett Spanyolországba a diósgyőri klub

| 2022. 01. 05. | 16:48:00
Bárki beverekedheti magát a kezdőcsapatba is akár, állítja Igor Bogdanovics.
Megérkezett Spanyolországba a diósgyőri klub
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Több mint 21 óra utazás és közel 2500 kilométer leküzdése után január 4-én megérkezett a DVTK labdarúgó csapata a spanyolországi edzőtáborba, Sotogrande-ha.

– A négy hét igazából semmire nem elég, ugyanakkor, ha jól meg van tervezve a felkészülés és napról-napra a játékosok is pontosan tudják, hogy mi vár rájuk és milyen munkát fogunk elvégezni, olyankor sokkal könnyebb elérni a célunkat – mondta el Igor Bogdanovics a DVTK hivatalos honlapján az előttük álló felkészülési időszakról. – Ebben a két hétben Spanyolországban minden olyan jellegű feladatot el tudunk végezni, amit elterveztünk erre az időszakra, szeretnénk tovább fejlődni. Mindenkinek tisztában kell lenni azzal, hogy a felkészülés alatt 100 százalékig oda kell tennie magát ahhoz, hogy a tavasz legalább olyan jól sikerüljön, mint az ősz. Az első két hét elsősorban az erőmunkáról fog szólni, valamint mindenki meg fogja kapni a lehetőséget a bizonyításra az edzéseken és az edzőmérkőzéseken is. Az edzőtábor alatt szinte minden nap két edzéssel fog telni, lesznek labdás és labda nélküli feladatok is. A vezetőedzőnk pontosan megtervezte a részleteket, mindenkinek megvan a feladata a stábon belül, hogy ki-mivel foglalkozik – fejtette ki velősen gondolatait a DVSC egykori sztárja.

Öt felkészülési mérkőzésből hármat Spanyolországban játszik a csapat, melyeken Bogdanovics elmondása szerint mindenkinek próbálnak majd játéklehetőséget adni.

– A legjobb és legfontosabb, hogy a csapat együtt van. A nap 24 órájában együtt vagyunk közel két héten keresztül, ami alatt pontosan látjuk, ha bárkinek bármilyen gondja, problémája van, vagy éppen azt, ha jól érzi magát. Lehetőség van a négyszemközti beszélgetésekre, vagy éppen a játékosokkal közösen meg tudunk vitatni egy adott szituációt. Ez egy csapat életében nagyon fontos, összekovácsolja és még erősebbé teszi a társaságot

– mondta el a spanyolországi edzőtábor kapcsán a másodedző.

Hirdetés
Hirdetés