Hirdetés

Nyert a bennmaradásért küzdő Mezőkövesd

MTI

2022.04.09. 16:48

Nyert a bennmaradásért küzdő Mezőkövesd
(Fotó: Kisvárda FC)

A Kisvárda elleni találkozón három gól született.

Hirdetés

Hirdetés

A matyóföldiek 2-1-re győztek a második helyért harcoló Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójának első szombati mérkőzésén. A szakadó esőben kezdődött mérkőzés elején egyértelműen a vendégek akarata érvényesült, akik hamar vezetést is szereztek. A játékrész derekára rendezte sorait a hazai csapat, amely egy szögletet követően egyenlített a jó iramú találkozón.

A szünetig hátralévő időben viszont visszaesett a tempó, így a felek döntetlennel vonulhattak az öltözőbe.

A folytatásban már nem futballozott mezőnyfölényben a második helyért harcoló Kisvárda, sokkal kiegyenlítettebb játék zajlott a pályán, ráadásul a bennmaradásért küzdő Mezőkövesd egy szépségdíjas akció végén ismét előnybe került. Hátrányban ismét nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt a Kisvárda, amely hiába támadott többet, a szervezetten védekező vendégek biztosan őrizték meg minimális előnyüket a lefújásig.

Supka Attila vezetőedző együttese a sikerével kilenc pontra meglépett a kiesőhelyen álló Gyirmóttól és MTK Budapesttől.

OTP Bank Liga, 27. forduló:
Kisvárda Master Good-Mezőkövesd Zsóry FC 1-2 (1-1)

Kisvárda, 1520 néző, v.: Csonka
gólszerzők: Karabeljov (30.), illetve Jurina (8.), Cseke (67.)
sárga lap: Navratil (17.), illetve Madarász (27.), Karnyicki (92.), Babati (94.)
Kisvárda: Odincov - Peteleu, Cirkovic, Leoni, Hej - Karabeljov (Zlicic, 80.), Melnyik, Ötvös (Makowski, 80.) - Navratil (Bumba, 66.), Mesanovic, Camaj (Asani, 66.)
Mezőkövesd: Tordai - Pillár, A. Lukic, Vadnai - Cseke, Madarász (Bilali, 90.), Karnyicki, Cseri (T. Kis, 75.), Vajda - Jurina (Besirovic, 55.), Drazic (Csurko, a szünetben; Babati, 90.)
MezőkövesdKisvárda FC

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés