Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nyertek, és lassan megnyugodhatnak a mezőkövesdiek

| 2022. 04. 23. | 00:29:00
Szinte biztos a bennmaradás az NB I-ben.
Nyertek, és lassan megnyugodhatnak a mezőkövesdiek
Hirdetés
Hirdetés

Idegenben szerzett fontos három pontot a Mezőkövesd gárdája, amely a sereghajtó MTK Budapest ellen négygólos győzelmet aratott a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának április 22-i, pénteki nyitómérkőzésén.

Bár az első helyzetet az MTK hagyta ki, utána mégis a vendégek szereztek vezetést Stefan Drazic szólója végén. A kék-fehéreket alaposan visszavetette a bekapott gól, a kövesdiek egy szöglet után meg is duplázták az előnyüket az enerváltan futballozó rivális ellen. A szünet előtti percekben ocsúdott fel a fővárosi együttes, de Kovácsréti mindkét próbálkozását hárította a vendégek kapusa, Tordai.

A második félidőt kifejezetten jól kezdte az MTK, de a rohamok hamar alábbhagytak, az idő múlásával pedig egyre hitehagyottabbá vált az együttes. Ezen a cserék sem tudtak változtatni, ráadásul a 70. percben Lukic fejesével végleg eldőlt a három pont sorsa. Az MTK a hajrára Sluka kiállítása miatt megfogyatkozott, a Mezőkövesd pedig az emberelőnyt egy újabb góllal büntette, így végül rendkívül magabiztos győzelmet aratott, és nagy lépést tett a bennmaradás felé. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés