Hirdetés

Régi ismerős tért vissza a DVTK-hoz

dvtk.eu

2022.07.11. 18:33

Régi ismerős tért vissza a DVTK-hoz
Fotó: dvtke.eu

Egykor ő volt a csapatkapitány.

Hirdetés

Hirdetés

Leigazolta a DVTK a 36-szoros válogatott középpályást, Koman Vladimirt – írja a dvtk.eu.

Az NB II-es klub hivatalos honlapja emlékeztett: a játékos nem ismeretlen a szurkolók előtt, hiszen korábban a diósgyőriek csapatkapitánya is volt.

Koman Vladimir a portálnak elmondta: volt ugyan most is külföldi lehetősége, de azért fogadta el mégis a DVTK ajánlatát, mert meggyőző volt számára az a rövid távú projekt, amit a klub felvázolt.

Jó érzésekkel tértem vissza Diósgyőrbe, hiszen a közeget ismerem, a feladat adott és korábbi diósgyőri csapatkapitányként ez most egy személyes kihívás is számomra, hiszen a DVTK-nak az élvonalban van a helye. Azért jöttem, hogy segítsek a klubnak ezt a célt elérni. Nagyon meglepődtem, amikor megérkeztem, hihetetlen, hogy mennyi minden változott, mióta elmentem. Akkor egy rozoga stadionunk és csak egy-két edzőpályánk volt, ma pedig már tényleg minden feltétel adott ahhoz, hogy a legjobbak között szerepeljen a klub. Most az a legfontosabb, hogy mielőbb kialakuljon egy jó társaság, egy jó csapat, egy jó közösség, mert az mindig viszi előre az embert. De nagyon nagy szükségünk van a szurkolótáborra is, hiszen most mindenkinek egy irányba kell eveznie. Nagyon fontos, hogy megkapjuk a lelátóról a támogatást, főleg az itthoni mérkőzéseken

– fogalmazott Koman Vladimir, aki az indiai Chennaiyin FC gárdájától szabadon igazolható játékosként érkezett a DVTK-hoz.

labdarúgásDVTKDiósgyőr

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés