Hirdetés
Hirdetés

Most Martin Terrier az új Henry a Rennais-ben 

| 2022. 10. 18. | 13:26:00
XXX
Most Martin Terrier az új Henry a Rennais-ben 
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A 25 éves Martin Terrier már az egymást követő második szezonban „világít vezércsillagként” a francia Rennais futballklubban. A Lyon futballklubban nem mutatott óriási eredményeket. Csak a Rennais klubhoz történt átigazoláskor, valamint miután megtalálta a közös hangot az edzővel és elnyerte annak bizalmát, kezdett el Terrier teljes erőbedobással játszani. A  https://gg.bet/hu/sports oldalon megjegyzik, hogy a góljai és gólpasszai különösen érdekesek a szurkolók számára.

Valamint érdemes megemlíteni, hogy épp Martin Terrier lőtt gólt a Rennais – Dinamo első mérkőzésén. A kijeviek 2:0 eredménnyel veszítették el a vendéglátó franciák elleni mérkőzést. A koronavírus pandémia rátette kézjegyét a labdarúgó karrierjére. A mérkőzések elnapolása miatt zavaros 2020/2021-es szezon Terrier első szezonját is megnehezítette az új csapatban. Ám a 2021/2022-es labdarúgó évad fenomenális volt a csatár számára: a Rennais futballklubban játszott 46 mérkőzésen 21 gólt szerzett és 7 gólpasszt adott. 

Martin Terriert gyakorlatilag kispadra ültették a két legutóbbi szezonja miatt a Lyonnál. Most pedig a fiatal labdarúgó a Ligue 1 három legjobb csatára között van, csak Wissam Ben Yedder (Monaco) és Kylian Mbappé (PSG) mögött lemaradva.

Ebben a szezonban Martin Terrier nem lassít a tempón, hanem fokozza azt. Eredményes megmozdulásainak száma csak növekszik. A csatár 13 mérkőzést játszott a Rennais színeiben és már lőtt 7 gólt, valamint adott 3 gólpasszt. Nem kizárt, hogy a mostani szezonban teljesítményben felülmúlja önmagát, és leszorítja a dobogóról a Ligue 1 éllovasait.

Hirdetés
Hirdetés