Hirdetés
Hirdetés

Kórházi kezelésre szorul Mészöly Kálmán

| 2022. 11. 03. | 09:56:00
Tüdőgyulladást is kapott.
Kórházi kezelésre szorul Mészöly Kálmán
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A János Kórház belgyógyászati osztályán ápolják Mészöly Kálmánt – értesült november 2-án a Sportal.hu. A Vasas és a magyar válogatott ikonikus labdarúgója a portál információi szerint kritikus állapotban került kórházba.

Később Mészöly fia, Mészöly Géza már arról beszélt, hogy édesapja jobban van.

Mint elmondta, tüdőgyulladás, keringési rendellenesség és fertőzés miatt szorul ápolásra Mészöly, az orvosok szerint azonban a helyzethez képest jó állapotban van. „Bízunk benne, hogy most is felépül, és a szervezete legyőzi a betegséget” – fogalmazott Mészöly Géza, aki apjához hasonlóan focista volt, majd edző, jelenleg pedig a Szombathelyi Haladás szakmai vezetője.

„Erős az Öreg, ezt is túléli” – mondta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Mészöly, aki csodálkozott, hogy csak most látott napvilágot a hír, mert elmondása szerint édesapja napok óta kórházban van, és az orvosi beavatkozások hatására már „megerősödött, szerencsére sokkal jobban van.”

A 81 éves Mészöly Kálmán az elmúlt években többször is kórházi ellátásra szorult, 2018-ban azonban személyesen tudta átvenni az MLSZ életműdíját az Év Sportolója Gálán, majd a Budafok első NB I-es mérkőzésén is ott volt 2020-ban.

Hirdetés
Hirdetés