Hirdetés

Gladiátorok és Katonák együtt izmosodnak

2015.02.17. 10:06

Gladiátorok és Katonák együtt izmosodnak

Gőzerővel készülnek a debreceniek.

Hirdetés

Közös gyakorlást tartott a Debrecen Gladiators és a Szolnok Soldiers amerikaifutball-csapata a szolnoki laktanyán. A két gárda a divízió II. küzdelmeire készül, mégpedig együtt, ezért jól jön a közös edzés. A két klub amerikaifocistái először még nehezen értették meg egymást, de ahogy az idő telt, rátaláltak az összhangra a játék minden elemében.

A Soldiers és a Gladiators már hosszú ideje jó kapcsolatot ápol, amit először a junior bajnokságban bizonyítottak a fiúk, ám most a felnőttek mezőnyében is megmutathatják, hogy együtt mire képesek. Kiegészülnek még a Hajdúszoboszlói Rhinos legjobb embereivel, így az összefogás révén komoly babérok teremhetnek.

A gárda a bajnokságban Debrecen Gladiators néven indul, és hazai pályán az elmúlt évben sokat erősödő Budapest Eagles-szel, a tehetséges fiatalokkal teletűzdelt Fehérvár Enthroners-szel kell megküzdenie. Idegenben pedig a Jászberény Wolverines-hez, valamint a tavalyi szezon meglepetéscsapatához, a Dabas Sparks-hoz látogatnak a Gladiátorok.

"Tetszett a srácok hozzáállása, amelynek az eredménye, hogy az edzés végére sokkal összetartóbbak lettek a fiúk” – mondta Hoksári Béla, a Debrecen Gladiators vezetőedzője. – „Ez a két csapat kiegészíti egymás hiányosságait. A debreceni futójáték az most még erősebb lesz, de az elkapásoknál is most több variációink lesznek. A védelemben a szolnoki erős passzvédekezéssel tudjuk majd kiegészíteni a Gladiators-t. Nehéz alapszakasz elé nézünk, de szerintem ez a csapat képes lesz a döntőig eljutni.” – fejezte be a szakvezető.

A csapat további felkészülési programja:
Március 1.: közös edzés Debrecenben
Március 14.: Barátságos mérkőzés a Budapest Titans ellen (Rákócziújfalu)
Március 28.: Barátságos mérkőzés az Eger Heroes ellen (Debrecen)

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés