Hirdetés

Bájos jövevények hazánk első szafariparkjában

| 2020. 09. 09. | 16:59:00
Amíg az időjárás engedi, nyitva tartanak.
Bájos jövevények hazánk első szafariparkjában
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Jövőre a park területének és állatparkjának nagymértékű bővítését és egy élményparkkal való kiegészítését tervezi a szafari megálmodója, Ifj. Richter József cirkuszigazgató. A Magyar Nemzeti Cirkuszban az elmúlt években közel 20 kisállat született, és most a társulat által üzemeltetett szadai szafariban is elkezdődött a bébibumm.

– A napokban egy zebra-, egy kéktpúpú teve és egy szamárkölyökkel bővült a szadai szafaripark. – A kisállatok jól vannak, és szerencsére anyatejjel tudnak táplálkozni, nem szorulnak tápszerre – meséli Ifj. Richter József, aki azt is elmondta, hogy szeptember végén nem zárnak be.

Biztonságos kikapcsolódás

– Amíg az időjárás engedi, nyitva tartunk. Óriási az érdeklődés, nem szeretnénk, ha bárki lemaradna, aki még idén el akart látogatni hozzánk – osztotta meg a cirkuszigazgató, aki szerint az autós szafari várakozásokat felülmúló népszerűsége annak is köszönhető, hogy a vírushelyzet szempontjából kifejezetten biztonságos kikapcsolódási forma.

Magyarország legnagyobb utazócirkusza egzotikus állataival jelenleg egy 5 hektáros területen üzemelteti hazánk első és egyetlen szafariparkját Szadán, gyönyörű környezetben. Jövőre a terület megnégyszerezését és az állatpark nagymértékű bővítését tervezi a társulat. – Az a célunk, hogy a jelenleg másfél órás szórakozást egésznapos családi programmá alakítsuk át. A területet megnégyszerezzük, és több fajta állattal fogadjuk majd az érdeklődőket. Emellett az útvonal végén épül majd egy élménypark, a tervek szerint show műsorokkal, állatsimogatóval, vízi hullámvasúttal és játszótérrel – nyilatkozta a cirkuszigazgató.

MAGYAR NEMZETI CIRKUSZ
SZADA SAFARI PARK
Előzetes online regisztráció kötelező ITT
Pontos megközelíthetőség: Szada  ITT

Jegyárak:

Gyerek:
2 éves kor alatt ingyenes
14 éves korig: 2 000 forint
Felnőtt: 2 500 forint

Hirdetés