Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szerdán Szilágyi Áronért szoríthatunk!

| 2016. 08. 10. | 10:22:00
Olimpiai bajnoki címét védheti meg ma a magyar kardozó.
Szerdán Szilágyi Áronért szoríthatunk!
Hirdetés
Hirdetés

A londoni játékok magyar hősei közül Szilágyi Áron címvédésre indul a riói olimpia szerdai versenynapján, amelyen összesen 20 számban osztanak érmeket.

Éremesélyesek vannak szerdán is

A 2-es és a 3-as Karióka Arénában is magyar éremnek szurkolhatnak majd a piros-fehér-zöld drukkerek: előbbi helyszínen a világbajnoki ezüstérmes dzsúdós, Tóth Krisztián küzd a 90 kilós súlycsoportban, utóbbiban pedig négy magyar vívó is pástra lép. A hatodik olimpiáján szereplő Mohamed Aida, illetve Knapek Edina a női tőrözők, Szilágyi és Decsi Tamás a férfi kardozók egyéni küzdelmeiben lesz érdekelt.

Négy éve Szilágyi Áron szerezte a magyar küldöttség első aranyérmét Londonban, azaz most címvédőként indul harcba.

Úszásban előfutamokban szereplünk  

Az úszóversenyeken szerdán először nem lesznek érmes reményei a magyaroknak, miután kedden 200 méter mellen meglepetésre Gyurta Dániel címvédőként kiesett az előfutamok során, illetve a Rióban háromszoros bajnok Hosszú Katinka visszalépett a 200 méter pillangótól. Így a szerdai előfutamokban Telegdy Ádám és Földházi Dávid (200 m hát), Sztankovics Anna és Sebestyén Dalma (200 m mell), Verrasztó Dávid (200 m vegyes) és a női 4x200 méteres gyorsváltó lesz érdekelt az Olimpiai Uszodában.

A sportlövőközpontban a szombaton légpisztolyban 42. Tátrai Miklós ezúttal szabadpisztolyban próbálkozik, a Rodrigo de Freitas Lagúnában pedig Pétervári-Molnár Bendegúz száll vízre az egypárevezősök alsóági középfutamában. A vitorlás csapatból Érdi Mária és Vadnai Benjámin (Laser), valamint Berecz Zsombor (Finndingi) folytatja szereplését.

A vízilabdásokra ráfér a szurkolás

A férfi vízilabda-válogatott szerdán a harmadik mérkőzését játssza majd a Maria Lenk Uszodában: két döntetlen után a görögök ellen próbálja megszerezni első győzelmét.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés