Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A lyukkirály megunta a pihenést

| 2016. 11. 28. | 13:13:00
A nőügyek és a sérülések a háta mögött. Ütőt fog.
A lyukkirály megunta a pihenést
Hirdetés
Hirdetés

Tiger Woods már a helyszínen edz, így közel másfél éves kihagyása után minden bizonnyal a héten sorra kerülő saját, bahama-szigeteki golfversenyén visszatér. A 40 éves amerikai sztár tavaly augusztus óta egyetlen versenyen sem indult különböző sérülések miatt, így jelenleg csupán 879. a világranglistán.

Az ESPN internetes oldalának beszámolója szerint Woods már szombaton megérkezett Nassauba, a hétvégén pedig már edzett is a 18 lyukas pályán, s vasárnap látható gond nélkül tréningezett két és fél órát.

A bahamai viadalon mindössze 18 golfozó indul, az összdíjazás 3,5 millió dollár, a győztesnek 1 millió dollár üti markát, de, ami Woodsnak jelenlegi helyzetében talán a legfontosabb, világranglista-pontokat is osztanak. A 14-szeres Major-tornagyőztes játékos formájáról nem lehet tudni, így nem meglepő, hogy egy Las Vegas-i fogadóiroda az ő sikerére fizeti a legtöbb pénzt.

A korábbi világelső amerikai sztár visszatérésével kapcsolatban a szakírók is óvatosan fogalmaznak, ugyanis szeptember elején bejelentette, hogy tervei szerint az októberi napai torna lehet az első versenye, ám kevéssel a viadal előtt lemondta a részvételt, amit nem megfelelő formájával indokolt.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés